Partners

Här ser du aktuella partnerskap. Partners som Nils växer och utvecklas tillsammans med.

Synsam

Tillsammans med Synsam utvecklar Nils en helt ny kollektion sport & lifestyle-glasögon. Kollektionen kommer möta de höga krav som Nils själv hade på sin utrustning som skridskoåkare. All produktion sker i Synsams nya fabrik på Frösön utanför Östersund.

Skistar

Under senare delen av sin idrottskarriär spenderade Nils försäsongen i Åre för att utveckla sina fysiska förmågor i den fantastiska miljön. Idag arbetar Skistar tillsammans med Nils för att utveckla den fantastiska miljön istället.

Sparc Group

“Jag har aldrig jobbat med något annat mål än att försöka bli bäst i världen, och det är ingenting jag tänker ändra på” sa Nils till Sparcs grundare Erik Björklund. Sedan dagen de träffades har de jobbat tight ihop med att utveckla Sparc Academy, vars främsta uppgift är att få människor runt om i Sparc-koncernen att må bättre och kunna bli sitt bästa jag.

Toyota

Det japanska mobilitetsföretaget ser till att Nils tryggt kan resa runt i Sverige och Europa. I sin alldeles egna campervan har Nils friheten att resa och bo precis var som helst!

Svenska Spel

Det svenska spelbolaget har lika stort hjärta för svensk idrott som Nils. Nuförtiden är Nils ambassadör för bolaget, men sedan länge har Svenska Spel varit en viktig sponsor i många av de ungdomsföreningar som Nils varit en del i.

GKN Aerospace

Varken Nils eller GKN Aerospace har gjort sig kända för att ha fötterna på jorden. Samarbetet startade under den senare delen av Nils idrottskarriär och pågår alltjämt. Faktum är att från Nils förädrahem i Trollhättan är det bara 5 km till GKNs fabrik, där motorerna till bland annat JAS 39 Gripen tillverkas och servas.