Boka Nils

Målet med föreläsningen är inte att ge folk en upprymd känsla av att man kan klara av vad som helst, utan istället är avsikten att lämna åhörarna konkreta verktyg för att kunna förändra sin värld, genom att förstå hur man förändrar sig själv.

Om föreläsningen

En föreläsning i världsklass

I offentligheten har Nils målats upp som en idrottsman som vet vad han vill och som inte ger vika för något. Han säger själv att det inte har varit en given självbild, att han ganska ofta har känt sig svag och inte alls särskilt motiverad. “Motivation – Min svagaste länk” är en dissektion av de viktigaste lärdomarna från Nils idrottskarriär.

Historian om Nils och hur han lärde känna sig själv och förstå hur han behöver bemästra sig själv för att lyckas. Föreläsningen är inget brandtal, utan istället en självbiografisk skildring av en grabb från Trollhättan som blev bäst i världen på att åka skridskor i cirklar.

Målgrupp

Målmedveten åhörare

Målgruppen för Nils finns främst hos näringslivet och organisationer i en förändringsprocess. Målet med föreläsningen är inte att ge folk en upprymd känsla av att de kan klara av vad som helst, utan istället är avsikten att lämna åhörarna med konkreta verktyg för att kunna förändra sin värld, genom att förstå hur man förändrar sig själv.

Referenser och uppdrag

Bokningsförfrågan

För att boka Nils skickar du förfrågan via formuläret nedan eller via telefon på +46 708 66 10 60.